• 0499104874
  • info@blitzcardetailing.be

De eenmanszaak voor uw auto detailing!

Onze Projecten

Subaru Impreza WRX STI

We hadden afgelopen week de eer om deze JDM legend te verzorgen en weer terug te brengen zoals in zijn glorie dagen! De stappen die ondernomen zijn voor deze prachtige wagen zijn er teveel om op te noemen maar wat we zeker willen vermelden is dat het gehele exterieur nu beschermd is met onze voorlopige topper van de coatings, Labocosmetica STC! Hiervan werden er 2 lagen aangebracht op het gehele exterieur!
Deze zal het volgende seizoen weer schitteren op verschillende meetings en rally’s! Dit is waar detailing voor ons om draait! Nogmaals dank aan Serjan Midili -> Power Generation voor de zeer mooie fotoshoot!

Audi RS3

Deze prachtige hothatch kwam bij ons voor een uitgebreide polijstbeurt aangezien de vorige eigenaar bijna wekelijks, 3jaar lang door de carwash ging. De aangerichte schade, lakdeffecten en waskrassen waren dan ook goed zichtbaar! Na de wagen 2 stappen te polijsten en nog een laatste stap te finishen met een primer werd de lak behandeld met onze Labocosmetica STC coating. Eveneens de velgen en de hoogglans zwarte lijsten en rs3 grill werd gepolijst en behandeld met STC. Nu kan de nieuwe eigenaar ten volste genieten van deze prachtige bolide!

Porsche GT3

De eigenaar van deze prachtige Porsche GT3 mkII wou alleen maar het beste dat we momenteel konden aanbieden voor zijn pareltje. Daarom kregen we dan ook carte blanche en mochten we deze bolide houden tot alles aan onze hoge eisen voldeed. De laklaag vertoonde heel wat defecten door verkeerde wasmethodes en het droog wegvegen van stof en andere verontreinigingen. Daarom kozen we om de carrera witte laklaag te polijsten in 2 stappen zodat deze terug herleefde en de maximale glans naar boven kwam. Daarna werd deze voorzien van 2 lagen Labocosmetica STC coating met een standtijd tot wel 3 jaar mits het juiste onderhoud. Ook de velgen, al het glas en de trim werden van dezelfde ceramische coating voorzien. Daarna kreeg het interieur een goede opfrisbeurt en werd het alcantara behandeld met een water – en vloeistof afstotende coating om vlekken zo goed mogelijk te vermijden in de toekomst. Na een lange week werk aan deze wagen weten we 1 ding zeker.. deze staat op onze verlanglijst 😅geniet van de prachtige fotoshoot!! 📸 @Serjan Midili (Power Generation)

BMW X6M

Comfort & brute kracht gebundeld! Deze BMW X6M kwam bij ons voor een uitgebreide exterieur behandeling (2 stappen polijsten) met als eindafwerking onze vertrouwde Labocosmetica STC coating die werd aangebracht op zowel lak, kunstof, velgen, remklauwen en glas. Het gehele exterieur is nu voorzien van een duurzame en harde beschermlaag met een garantie van 3 jaar!

BMW 130i

De persoon van deze sportieve hatchback kwam bij ons langs omdat de wagen zijn glans had verloren na bijna 13 jaar intensief gebruik. Na een grondige inspectie van de lak wisten we wat ons te doen stond.. de laklaag vertoonde veel oxidatie en zware waskrassen die we na 4 dagen intensief polijsten voor 95% konden verwijderen. Vervolgens werden zowel de laklaag, velgen, glas en kunststof behandeld met onze voorlopige top coating Labocosmetica STC! Zelfs wij stonden versteld hoe deze BMW 130i terug herleefde! Deze kan nu terug de weg op alsof hij uit de showroom kwam. Nogmaals bedankt aan de klant voor de vlotte samenwerking en het vertrouwen!

BMW M3

Deze speciaal uitgevoerde BMW M3 is nog steeds één van ons favorieten!
Deze is van een trouwe klant die zijn wagenpark altijd in top staat wilt houden en wij hebben de eer om dit al meer dan 4 jaar te mogen doen. Aangezien de wagen net een groot onderhoud had gekregen kwam hij ook meteen langs om de puntjes op de i te zetten.
De motorruimte werd grondig gereinigd en voorzien van een laagje Labocosmetica Hydra, dit is een kunststof dressing op waterbasis die onderdelen zoals de motorcover voed en weer hun originele look terug geeft. Ook werd de wagen door ons veilig gewassen en aangezien de Labocosmetica STC coating nog in nieuw staat verkeerde was enkel drogen met verwarmde perslucht voldoende. Daarna hebben we het kostbare lederen interieur mild gereinigd met Labocosmetica Derma cleaner, het perfecte onderhoudsproduct voor uw leder soepel en als nieuw te houden. Deze staat nu terug veilig opgeslagen tot de aankomende zomermaanden om weer te pronken op onze belgische wegen! toch nog steeds onze droomwagen!

Designed by Web For You